Activiteiten

Lanzarote is eén van de wat minder bekende eilanden van de Canarische Eilanden. Dit is best jammer want het is een prachtig eiland waar genoeg te beleven valt. Vooral de wat actievere mensen kunnen hier hun hart ophalen. Zo kun je hier prachtig duiken, Lanzarote wordt zelfs als eén van de mooiste duiklocaties van Europa gezien. En als je nog nooit een duiktocht gemaakt hebt dan is dat ook geen probleem want er zijn genoeg duikscholen.

Maar ook fietsers en wandelaars hoeven zich niet te vervelen op dit eiland. Lanzarote is de afgelopen jaren bezig geweest om het eiland voor fietsers steeds beter begaanbaar te maken. En er zijn zelfs in de grote steden speciale fietspaden aangelegd. Maar ook mountainbikers kunnen hier volop genieten. Vanwege de vulkanische oorsprong van het eiland zijn er genoeg off-road trails waar je heerlijk kan fietsen met je mountainbike.

Lanzarote staat nog niet echt bekend als een wandeleiland maar toch zijn er ook voor hun genoeg wandelroutes die je meenemen over het hele eiland. Er zijn zelfs bijzonder mooie plekjes die je alleen per voet kan bereiken. Neem een kijkje op onze pagina’s en leer alles over de verschillende mogelijkheden die Lanzarote biedt op het gebied van activiteiten.