Plaatsen

De leukste plaatsen van Lanzarote

Op Lanzarote zijn veel plaatsen te vinden die zeker een bezoek waard zijn. Wij hebben voor jou de leukste uitgekozen en een korte beschrijving gegeven van wat er zo bijzonder is aan deze plaatsen.

Teguise

De voormalige hoofdstad Teguise ligt centraal op het eiland. Neem een kijkje in deze hystorische stad en bewonder de prachtige architectuur. Lees er hier meer over.

El Golfo

Een klein vissersdorp met een prachtige vulkaan die je van binnen kan zien. Een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Klik hier voor meer informatie.

Playa Blanca

Een voormalig vissersdorp omgetoverd in een prachtige badplaats. Geniet van de zon aan het strand of neem een wandeling langs de 9 km lange kustlijn. Lees hier meer over Playa Blanca.

Arrecife

De hoofdstad van Lanzarote wordt vaak over het hoofd gezien door toeristen wat erg jammer is omdat er genoeg te beleven is. Lees hier meer over de mogelijkheden van Arrecife.

Puerto del Carmen

Mensen die naar Lanzarote komen voor het strand, komen vaak naar Puerto del Carmen. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Lees er hier meer over.

Costa Teguise

Hou je van watersporten? Dan is Costa Teguise iets voor jou. Of het nu duiken, snorkelen of windsurfen is. Het kan hier allemaal. Klik hier voor meer informatie.

Haria

Bezoek dit schilderachtige dorpje in het dal van de duizend palmen. Geniet van de prachtige groene omgeving en kom lekker tot rust. Lees hier meer.

La Geria

La Geria is volledig gericht op wijnliefhebbers. Lees hier meer over dit bijzondere gebied.

Yaiza

Yaiza is een prachtige kleurrijke stad die je zeker gezien moet hebben. Klik hier voor meer informatie.