Goedkoop naar Lanzarote

Heerlijk op vakantie voor een lage prijs

Droom je van een heerlijke zonvakantie op Lanzarote maar zit het je financieel allemaal niet mee op het moment? Dat hoeft geen probleem te zijn. Als je het slim aanpakt, kun je voor een leuk prijsje naar de zon! Maak je droom werkelijkheid met onderstaande tips!

Last minute reis

Je zou het misschien niet verwachten, maar de goedkoopste manier om naar Lanzarote te reizen is door last minute een all-inclusive vakantie te boeken. Met een last minute proberen reisorganisaties lege stoelen en hotelkamers te voorkomen en daardoor zijn deze reizen vaak nog voordeliger dan wanneer je alleen maar vliegtickets zou boeken! Het leuke van een all-inclusive reis is dat je zelf verder niets meer hoeft te regelen omdat alles bij de prijs inbegrepen zit. Bovendien zijn deze reizen van een luxe karakter waardoor je je lekker in de watten kunt laten leggen en helemaal kunt ontspannen. Vaak zijn er ook een paar excursies bij de prijs inbegrepen en anders kun je er altijd zelf op uit trekken om het eiland te verkennen.

Bekijk nu de beste Lanzarote vakantie aanbiedingen

Goedkoop ticket

Maar je kunt natuurlijk ook het internet afstruinen en op het juiste moment toeslaan en goedkope vliegtickets bemachtigen. Eenmaal op Lanzarote verblijf je dan in budgethotels.
Op bepaalde data zijn vliegtickets soms goedkoper en last minute seats zijn ook nog wel eens te krijgen voor een leuk prijsje. Als je goed zoekt kan het je best lukken om aan goedkope tickets te komen. Daarnaast kun je ook zoeken op vluchten vanuit Duitsland of Belgiƫ, of een vlucht met een tussenlanding in Spanje.

Fly-drive

Op Lanzarote kun je een auto huren om je makkelijk op het eiland te verplaatsen. Vind je het fijn om constant een auto tot je beschikking te hebben, dan is het aan te raden een fly-drive reis te boeken naar Lanzarote. Dat is goedkoper dan apart vliegticket, hotel en auto te regelen.

Kortom, wil je goedkoop naar Lanzarote; met een pakketreis kun je voor een zacht prijsje naar de zon!