Vakantiehuis Lanzarote

Geniet van de rust in je eigen vakantiehuis Lanzarote

Ben jij zo iemand die wél graag van een heerlijke zonvakantie geniet, maar niet houdt van hotels, georganiseerde reizen en volle stranden? Heb je liever je eigen, knusse plekje en zijn rust en privacy voor jou eerste vereisten? Huur dan een vakantiehuis op Lanzarote in plaats van een hotel te boeken!

Verschillende mogelijkhedenVakantiehuis Lanzarote

Op Lanzarote zijn er diverse aanbieders van vakantiehuisjes; of het nu om een luxe villa gaat of dat je liever een echte knusse finca (huisje) wilt; er is genoeg keuze. Bekende verhuurders zijn Casamundo of Booking.com, maar er zijn ook een aantal sites waar je huisjes van particulieren kunt huren. Door rechtstreeks van een particulier te huren, ben je vaak veel goedkoper uit. Voorbeelden van deze sites zijn Vakantiehuizenspanje.nl, Alwaysonvacation.nl, Homelidays.nl en Iha.co.nl.

Bekijk nu de beste Lanzarote vakantie aanbiedingen

Op het eiland staat altijd een stevige passaatwind vanuit het noorden. De meeste badplaatsen liggen daarom aan de meer beschutte zuidoostkust van Lanzarote. Daarom zal je aan die kant van het eiland ook het makkelijkst een vakantiehuis Lanzarote kunnen vinden. Populaire plaatsen voor vakantiegangers zijn Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise. In de omgeving van die plaatsen zijn er talloze prachtige vakantiehuizen.

Playa Blanca

Het zuidelijk gelegen Playa Blanca is van een klein vissersdorp uitgegroeid tot een moderne, bruisende badplaats met diverse hotels, villa’s en vakantiehuizen. Een perfecte bestemming voor een heerlijke strandvakantie. Aan de boulevard kun je lekker winkel of gewoon flaneren en, hoewel het nachtleven op Lanzarote minder uitgebreid is dan op de andere Canarische Eilanden, uitgaan in de bars en restaurants.

Duur?Vakantiehuizen Lanzarote

Het huren van een vakantiehuis Lanzarote kun je net zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt een bescheiden optrekje op een prachtig, rustig plekje zoeken; dan ben je al voor een paar honderd euro per week klaar. Maar je kunt ook kiezen voor een luxe villa met meerdere badkamers, zwembad, terras met balkon en uitzicht op de oceaan. Kortom; voor ieder budget en iedere wens is er wel een geschikt vakantiehuis Lanzarote te vinden om te genieten van je tijdelijke eigen stukje in het paradijs!