Last Minute Lanzarote

Op het laatste moment een vakantie boeken naar Lanzarote is vaak een stuk voordeliger

Even heerlijke bijkomen in de zon, wie wil dat nou niet? Met een last minute Lanzarote gaat die wens makkelijk, snel en goedkoop in vervulling!

Lanzarote is een vulkanisch eiland dat maar zo’n 100 kilometer van de kust van Marokko verwijderd is en behoort bij de archipel van de Canarische Eilanden. Spaans grondgebied dus. Met een last minute Lanzarote kun je van een heerlijke all-in vakantie genieten met een achtergrond van landschap dat door vulkaanuitbarstingen is gevormd. Je vindt er de kenmerkende kraters, de maanachtige landschappen, de grotten, de vulkaankegels en het lavazand maar ook van de weelderig groene gedeelten van het eiland, de prachtige, wonderschone stranden en natuurlijk het heerlijke weer! Op Lanzarote is het altijd lekker weer; in de winter daalt het kwik meestal niet verder dan 20 graden en in de zomer is het uiteraard warmer, maar zorgt de altijd aanwezige passaat voor een verfrissend windje!

Bekijk nu de beste Lanzarote vakantie aanbiedingen

Na zo’n 4,5 uur vliegen kom je terecht in een waar paradijs terecht waar je je lekker in de watten kunt laten leggen en helemaal tot rust komen. Omdat er op Lanzarote geen sprake is van massatoerisme, wordt je ook nooit geconfronteerd met opgeschoten jongeren of overspoeld met verkopers. Kortom, je kan er nog écht tot rust komen. Je kunt er natuurlijk van een ontspannende strandvakantie genieten, maar je kunt er ook op uit trekken, want op het eiland is genoeg te beleven. Van onderaardse grotten tot musea en van winkelstraten tot natuurgebieden. Verder kun je er natuurlijk fantastisch duiken en surfen, maar ook wandelen, paardrijden of fietsen.

Op internet vind je diverse aanbieders van last minute reizen. Deze all-in reizen zijn vaak goedkoper dan wanneer je uitsluitend een vliegticket boeken! Met een last minute Lanzarote ben je er dus op een voordelige manier even écht uit en kom je helemaal op adem!