All Inclusive Lanzarote

Heb je er al zin in? Even helemaal niets doen? Of ben je liever lekker sportief bezig? HAll in Lanzaroteet kan allemaal met een all inclusive Lanzarote vakantie!

Lanzarote, het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden, is een zonnig en rustig eiland met een prachtige natuur. Lanzarote is een Spaans eiland en ligt maar iets meer dan 100 kilometer van de Marokkaanse kust af waardoor er op het eiland vele Marokkaanse invloeden te zien zijn. Tegelijkertijd wordt er uiteraard wel Spaans gesproken, zodat je toch het idee krijgt in Spanje te zijn. Kenmerkend voor het eiland zijn de vulkanische overblijfselen en het ontbreken van massatoerisme.

Bekijk nu de beste Lanzarote vakantie aanbiedingen

Maar er zijn wel fantastische hotels op het eiland waar je je helemaal in de watten kunt laten leggen! De hotels op het eiland zijn fraai ingericht en hebben een eigen uitstraling. De bouw op het eiland is bewust beperkt gebleven tot laagbouw, zodat de hotels geen storend effect hebben op het landschap maar er juist helemaal in opgaan!

Met een all inclusive Lanzarote kun je een luxe, maar toch supergoedkope vakantie naar een tropisch oord boeken waarbij alles voor je geregeld wordt en je zelf dus nergens aan hoeft te denken. Laat je heerlijk verwennen en geniet van zon, zee, strand en rust. Maar ook watersporters komen tijdens hun vakantie op Lanzarote volledig tot hun recht! Op het eiland waait het altijd, waardoor je er fantastisch kunt surfen en parasailen en de onderwaterwereld is erfruity cocktail, mede door het vulkanische karakter,  adembenemend mooi zodat duikfanaten zich helemaal kunnen uitleven.

Maar ook op het land is er van alles te zien en doen, dus kun je tijdens je all inclusive vakantie op Lanzarote op allerlei fantastische excursies gaan, bezienswaardigheden bezoeken of gewoon eindeloze wandelingen maken door de prachtige natuur! Met een all inclusive Lanzarote vakantie kun je dus even helemaal  ontspannen en bijkomen met alle verwennerijen die er daar op je wachten!